Ilmakiväärin sarjakilpailut

Ilmakiväärin sarjakilpailut saatu päätökseen myös asento- ja makuukilpailujen osalta.

Ilmakiväärin joukkuesarjakilpailut on nyt uurastettu loppuun. 3x20ls joukkuekilpailun voitti Pieksämäen Seudun ampujat ennen tiukan kamppailun hopeasta käyneitä Nokian Seudun Ampujia ja Satakunnan Ampujia. Lopulta hopea meni vain neljän osumapisteen turvin NoSA:lle.

Makuun joukkuekilpalun voitto meni Kankaanpään Ampujille. KaA otii jokaisen kierrosvoiton eikä kympistä erehtyneitä laukauksia ollut kuin kymmenkunta.. Pieksämäen Seudun Ampujat ottivat hopeaa ja Satakunnan Ampujat pronssia.

Henkilökohtaisessa makuun sarjakisassa. KaA:n ampujanuoriso vei kaksoisvoiton. AleksiLammintausta oli lähes erehtymätön: vain yksi ysi koko kisassa. Jone Lång otti hopean. Pronssin otti Keski-Suomen Ampujien Vesa Arpiainen.

Y60-sarjan voitti Jorma Röppänen Säkylän Seudun Ampujista.

Y18-sarjan paras oli Jimi Lång KaA ja kakkosena Sami Heiskanen PiekSA.

Onnittelut kilpailussa menestyneille ja kiitokset kaikille osallistuneille. Mitalit lähtevät matkaan piakkoin. Paljon kymppejä kaikille kesäisillä ampumaradoilla.


Ilmakiväärin "perinteisen" joukkuesarjakisan voittajat ja mitalistit selvillä.

Mestaruussarjan voiton vei parin vuoden tauon jälkeen Poliisien Ampumaseura varsin suvereeniin tyyliin. Ensimmäisellä kierroksella yski kone sen verran, että piti kärkipaikka jakaa hopealle sijoittuneen Punkalaitumen Kunnon kanssa - sen jälkeen PAS otti jokaisen kierroksen ykköspaikan. Pronssimitalit menevät Sodankylän Ampujille. Turun Seudun Ampujat ottaa vauhtia I-divisioonasta ensi vuonna ja Lehtimäen Ampujat karsii mestaruussarjapaikastaan Satakunnan Ampujia vastaan.

I-divisioonan voitti Keski-Suomen Ampujat ja nousee näin ollen ensi kaudeksi takaisin mestaruussarjaan. Hopeajoukkue SA pääsee yrittämään nousua karsintaottelussa LeA:a vastaan. Pronssimitalit menevät Oulun Metsästys- ja Ampumaseuralle.

Y50-divisoonan voiton vei jälleen Keski-Suomen Ampujat nyt jo kuudennen kerran peräkkäin. Kuopion Metsästys- ja Ampumaseura  otti hopeat ennen Säkylän seudun Ampujia.

Y60-divisioonan mestaruuden otti Poliisien Ampumaseura. Hopeaa Suomen Metsästysyhdistys ja pronssia Turun Seudun Ampujat.