Ajankohtaista

KSA putsasi palkintopöytää 6A Openissa Kouvolassa. Juhani Aholalle jälleen SE-tulos

Juhani Ahola, Jukka Salila ja Jari Lehtinen menestyivät Kuusankosken Ampujien 60v-juhlakisassa hienosti.

Lauantaina ammuttiin makuukilpailuja ja Juhani Ahola voitti Y80-sarjan, ottaen samalla uudelleen nimiinsä sarjan desimaaliSE:n tuloksella 598,3. Hetken Ihalaisen Pentillä lainassa ollut SE kaatui nyt komeasti yli kuudella pisteellä.

Jari Lehtinen voitti M50-sarjan makuukisan keliin nähden hyvällä tuloksella 613,6.

Jari ja Jukka osallistuivat myös mielenkiintoiseen superfinaaliin, jossa oli melkoisesti rahaakin jaossa. Kisaan päässeistä 28 ampujasta Jukka sijoittui 25. Jari roikkui mukana yksittäislaukauksiin asti sijoittuen lopulta seitsemänneksi. Rikastunut tosin ei Jarikaan suuresti, sillä saldoksi jäi 20€ yhdestä parhaasta osumasta joka sekin meni jakoon kahden muun ampujan kanssa.

Sunnuntain kolmiasentoisen kisassa Jukka voitti ylivoimaisesti M60-sarjan tuloksella 544. Taisi olla Jukan paras asentotulos vuosiin. Jari Lehtinen voitti M50-sarjan melkoisesta "kompuroinnista" huolimatta tuloksella 542.

KSA-cup 2019

KSA-cupia on ammuttu jo kuukausi ja muutama ihan kelvollinen tuloskin saatu aikaan. 
Tulokset löytyvät: 
https://sites.google.com/a/ksary.net/kivaari/kilpailutuloksia/ksa-cup?pli=1

Osallistumisinto kisaan on vaan ollut todella laimeaa, sillä varsinaisia cup-iltoina ammuttuja suorituksia ei ole kuin parilla ampujalla. Herää kysymys missä vika: kisassa vai ampujissa?

Matin kisoista voittoja Juhani Aholalle ja Jari Lehtiselle

KSA:n kivääriampujien ruutiasekausi sai viime vuotiseen tapaan vahvan startin Mikkelissä Matin kisoissa 25.-26.5.2019.

Juhani Ahola ampui voittoon M80-sarjan makuukilpailussa tuloksella 570. Tulos on myös kyseisen sarjan SE.

Jari Lehtinen otti selvän voiton M50-sarjan makuukilpailussa hyvällä tuloksella 591.  Toisen voittonsa Jari otti seuraavan päivänä kolmiasentoisessa kilpailussa  tuloksella 558 (182-198-178). Jari osallistui myös M-sarjan makuukisaan sijoittuen kolmanneksi tuloksella 584.


Kilpailuohjelma 2019 julkaistu ja KSA-cup alkaa ti 7.5.

Kilpailuohjelma 2019 on nyt kokolailla kunnossa, joskin siihen vielä varmaan pieniä tarkennuksia tulee.

KSA-cupia ruvetaan ampumaan 7.5. alkaen entisillä säännöillä. Tasoituksiin ja vertailutuloksiin (löytyvät tuolta kilpailuinfo-alasivulta) on tullut pieniä muutoksia. Tarkistakaa ne omalta osaltanne ja jos ilmenee korjattavaa, niin ottakaa yhteyttä. Yritän viikonlopun aikana veidä ainakin muutamaan alkupään laitteeseen kelvollista taulua ja keskemmälle rataa treenitaulua.

Jari Lehtinen valittu Keski-Suomen reservipiirien vuoden 2018 ampujaksi

Jari Lehtinen palkittiin vuoden 2018 ampujana Keski-Suomen reservipiirien kevätkokouksen yhteydessä Tikkakoskella.

Ansioiksi lienee katsottu ResUL:n ilma-ase H50-sarjan mestaruus hyvällä tuloksella 383. Lisäksi vähän himmeämpiä mitaleita tuli samassa sarjassa Rovaniemeltä pienoiskiväärillä ja Hälvälästä 300m:n kiväärillä.

Piiritason kisoja Jari Lehtinen hallitsi pienoiskiväärillä melko ylivoimaisesti voittaen pienoiskiväärin sarjakilpailun makuulta ja asennoista selvästi sekä myös molempien lajien piirinmestaruudet.

Vesa Arpiaiselle voittoja Keski-Suomen alueen ilmakiväärikilpailuissa

Vesa Arpiainen vei päättyneellä talvikaudella kaikki merkittävät M-sarjan tittelin Keski-Suomen alueella nimiinsä ilmakiväärillä.

Tammikuussa kisatuissa reserviläisten pm-kilpailuissa heltisi voitto hyvällä tuloksella 572 ja sama jatkui pari viikko myöhemmin Keski-Suomen aluemestaruuskisoissa pari pistettä paremmalla tuloksella. Lisäksi Vesa voitti sekä Hiskinmäen sarjakilpailun että Tikkahallin sarjakilpailun. 

Ilma-asekausi alkanut

Ilma-asekausi on alkanut, joten pientä infoa siitä mitä KSA-kiväärijaoston ohjelmaan kuuluu.

Olemme ilmoittautuneet kahdella joukkueella ilmakiväärin valtakunnalliseen joukkuesarjakilpailuun (M-sarja ja seniorisarja). Joukkueet aloittavat viime vuotisilla kokoonpanoilla: Peltonen Saana (vierasvahvistus KeuSA:sta), Arpiainen Vesa ja Lehtinen Jari; seniorijoukkuekin Lehtinen Jari, Veijo Sivula ja Satokangas Marko. Toivottavaa olisi, että joukkuepaikoista syntyisi kilpailua eli osallistukaa kisoihin ja näyttäkää tuloskuntonne muutkin. Kisan ensimmäiset joukkuetulokset ammutaan marraskuussa ja viimeiset maaliskuussa; siispä tuloksia saa ruveta jo tekemään.

Tikkahallin ja Äänekosken ilma-asesarjakilpailut ovat alkaneet jo lokakuun puolella, mutta vielä ehtii hyvin mukaan, sillä osakilpailujahan on kuusi ja kolme parasta tulosta lasketaan. Lehtisen Jari ehti tehdä jo noteeraukset Tikkahallin sarjakisassa: M50-sarjaan 378 ja M-sarjaan 386. Näiden sarjakilpailujen kutsut löydät Kilpailuinfo-sivulta.

Seuran mestaruuksista ilmakiväärillä kilpaillaan viimevuotiseen tapaan pitkällä kaavalla. Eli ammutaan ampuja voi ampua neljä kilpailusuoritusta joulukuun ja maaliskuun välisenä aikana yksi suoritus/kk. Näistä lopputuloksiin lasketaan kolme parasta sarjat ovat SAL:n sarjajaolla ja saa osallistua useampaankin sarjaan sikäli kuin ikä sallii. Kilpailutulokset voi ilmoittaa Jari Lehtiselle ja luonnollisesti tähä kelpaavat myös kaikki muiden kisojen yhteydessä ammutut tulokset. Tarkempaa tietoa tästäkin Kilpailuinfo-sivulta.

Jukka Salila päätti hienosti kautensa ResUL:n 300m:n kiväärin mestaruuskisoissa

Hollolan Hälvälässä ratkottiin lauantaina 28.9. raikkaassa (lue tuulisessa ja koleassa) syyssäässä ResUL:n 300m:n kiväärin mestaruudet. Yhdeksi kisojen hahmoista nousi Jukka Salila ampumalla H60-sarjan 30ls:n makuukisassa ResUL:n ennätystä sivuavan tuloksen 294. Jukan tulos oli myös kisojen paras makuutulos, josta Jukka vielä erikseen palkittiin komealla pokaalilla.

Lisäksi Jukka otti toisenkin henkilökohtaisen mitalin sijoittumalla toiseksi 3x20ls:n kisassa. 

Jukan johdolla Keski-Suomen joukkue (Jukka Salila, Jari Lehtinen, Aimo Piispanen) vei myös molemmissa lajeissa joukkuemestaruudet sarjassa H50 - eipä sillä - olisi niillä tuloksilla lohjennut  H-sarjan mestaruudetkin.


https://sites.google.com/a/ksary.net/kivaari/ajankohtaista/IMG_20180929_181332.jpg


KSA-cup on päättynyt

KSA-cupin tulokset ovat vuoden 2018 selvillä. Makuukisassa Marko Tanskanen ampui tänäkin vuonna parhaan yhteistuloksen tekemällä kolmella parhaallaan 1773 pistettä. Jari Lehtinen ylsi myös 590 keskiarvoon 1770:llä pisteellä.

Finaalikilpailun voiton vei Jukka Salila ampumalla finaalissa 4 pistettä kesän parasta cup-tulostaan paremmin. Kakkossijasta käytiin tiukka taisto nuorten miesten Vesa Arpiainen ja Marko Tanskanen kesken; molemmat jäivät 4p kesän parhaastaan. Kakkossija meni kuitenkin Markolle paremman vertailutuloksen perusteella. Tasatulokseen päätyivät myös vanhat miehet Juhani Ahola ja Mikko Hiekkanen ja koska molemmilla oli sama vertailutuloskin, niin neljäs sija meni jakoon. Finaalin jumboksi jätettiin Jari Lehtinen.

Asentokilpailun puolella voitto meni viime vuotiseen tapaan Harri Eräselle. Parhaan tasoittamattoman tuloksen (keskiarvo 570) ampunut Jari Lehtinen sijoittui toiseksi. Kolmanneksi sijoittui Vesa Arpiainen.

Juhani Aholalle SM SE-tuloksella Inkoosta

Juhani Ahola voitti 50m kiväärin SM-kilpailuissa 60ls makuukilpailun sarjassa Y80. Kyseinen sarja oli ensimmäistä kertaa SM-kilpailujen ohjelmassa ja koska Juhanin voittotulos oli paras kyseisessä sarjassa kauden aikana ennätyskelpoisissa kilpailuissa ammutuista tuloksista, niin se noteerataan myös SE-tulokseksi. Uusi SE-tulos kirjataan numeroin 587,7.

Juhanin mitali ei jäänyt ainoaksi KSA:n mitaliksi kyseisessä kisassa, sillä Jari Lehtinen kirkasti viime vuotisen pronssissa hopeaksi M50-sarjan 3x20ls kilpailussa. Jarin tulos oli 561 (183+196+182). 

KSA-cupissa kirikierrosten aika

KSA-cupissa alkaa lähestyä ratkaisun hetket varsinkin makuukisan osalta, sillä viimeinen makuukisa on ohjelmassa torstaina 23.8 eli neljä kertaa ehti vielä tuloksia petrata - tai vaikkapa ampua kisaan vaadittavat kolme tulosta ja parannella kerran, ellei tähän mennessä ole saanut uskaltautunut yrittämään noteerauksia. Tietysti seuran ulkopuolisissa kisoissa, joista tulos hyväksytään, voi vielä noteeraukia tulla myös (ainakin ResUL.n mestaruuskisat ja myös ikämiesten SM-kisan tulokset kelpuutetaan "isoilla pisteillä" tietty).

Huolimatta oikullisista ampumakeleistä cupissa on tehty muutama ihan kelvollinen tulos. Marko Tanskanen on onnistunut kahdesti ylittämään 590 rajan ja parhaimmillaan peräti 594. Rimaa hipoen sama on onnistunut myös Jari Lehtiseltä. Marko johtaakin peruskisavaihetta aika selvästi tuloksella 1773. Finaaliin näyttäisi tällä hetkellä olevan vahvimmin tyrkyllä Mikko Hiekkanen (+7), Marko Tanskanen (-7) ja Jari Lehtinen (-7). Loput kolme finaalipaikkaa näyttäisi tällä hetkellä olevan menossa Juhani Aholalle (-22), Antti Kajanille (-28) ja Jukka Salilalle (-33). Harri Eräsellä ja Vesa Arpiaisella on vielä täydet mahdollisuudet kiilata finaaliin.

Asentokisan puolella ykkösenä on Jari Lehtinen (1703), Antti Kajan toisena (1697) ja Jukka Salila kolmantena (1664). He ovatkin ainoat, joilla on tässä vaiheessa täydet kolme tulosta. Muillakin kyllä vielä on hyvät mahdollisuudet palkintosijoille ja tuloksiahan tähän asentokisaan voi tehdä 6.9. saakka.

Jukka Salonen otti SM:n nimikkoradallaan

KSA:n kiväärijoukkueen SM-mitalitili aukesi lopultakin vuoden 2018 osalta komeasti Jukka Salosen ottaessa Suomen Mestaruuden 300m:n vakiokiväärin 40ls makuukisassa KeuSA:n järjestämissä ikämiesten 300m:n kiväärilajien SM-kisoissa. Tulos 394 toi tuulisessa kelissä ylivoimaisen voiton. Jukka otti myös 300m:n kiväärin makuukisan hopean edellisen päivän kisassa. Sekin hyvällä tuloksella 392.

Matti Hietikko menestyi myös kahden pronssimitalin arvoisesti sarjan Y80 makuukisoissa.

KSA menestyi myös joukkueena kohtalaisesti sijoittuen hopealle 300m kiväärin makuukisassa joukkueella Salonen Jukka, Lehtinen Jari, Salila Jukka. 300m:n kiväärin asentokilpailussa tuli pronssia joukkueella Lehtinen Jari, Salila Jukka, Satokangas Marko, samoin kuin 300m:n vakiokiväärin makuukisassa joukkueella Salonen Jukka, Salila Jukka, Satokangas Marko.

Tarkemmat tulokset löydät täältä

Matin kisoista voittoja Juhani Aholalle ja Jari Lehtiselle

KSA:n kivääriampujien ruutiasekausi sai vahvan startin Mikkelissä Matin kisoissa 26.-27.5.2018.

Juhani Ahola ampui voittoon M80-sarjan makuukilpailussa tuloksella 554. Koska kyseessä on uusi sarja, niin tulos on samalla kiinnitys Suomen Ennätykseen.

Jari Lehtinen otti niukan voiton makuukilpailussa niukan voiton tuloksella 581. Kuusankosken Ampujien Jouko Valtonen ampui saman tuloksen, mutta hävisi napakympeillä luvuin 27-21. Toisen voittonsa Jari otti seuraavan päivänä kolmiasentoisessa kilpailussa  hyvällä tuloksella 567 (184-196-187).

Ilmakiväärin joukkuesarjakilpailussa kaksi pronssia.

Ilmakiväärimpujien valtakunnallisen joukkuesarjakilpailun urakka päättyi toukokuun lopussa kahteen pronssimitaliin. Toista voi pitää menestyksenä ja toista pienoisena pettymyksenä.

Seniorisarjassa ei onnistunut viime vuoden mestaruuden puolustaminen. Pienoista alisuoriutumista oli havaittavissa joukkueella Jari Lehtinen, Veijo Sivula ja Marko Satokangas. Ja näkyyhän se väkisinkin kokonaispanoksessa, jos joukkueen henkinen selkäranka maailmanmestari Jukka Salonen on sivussa.

Y-sarjan pronssi taas oli enempi kuin mitä saattoi odottaa ja siitä kuuluu paljolti ansio "laina-ampujalle", Peltosen Saanalle KeuSA:sta. Saanan kisasarja oli todella komea: 397-399-399-399-400-399!!!. Tosin eipä joukkuetulosta yksi ampuja tee, vaan oli siinä Jari Lehtisellä ja Vesa Arpiaisellakin osuutta menestykseen.

Tuloksia voi ihailla täältä.

KSA-cup alkanut

Nyt kun on kesä niin aloittakaahan harjoittelu ulkoradalla ja KSA-cupin tulosten teko siinä ohessa. Ensimmäinen cup-tulos on jo tehty Jari Lehtisen toimesta 3.5. - 60ls makuu 588. 

Tasoitukset, vertailutulokset ja muu info löytyvät Kilpailuinfosta.

Ilma-asekausi lopuillaan

Talvi alkaa olla takana ja ilma-asekausi lopuillaan.

KSA:n seuranmestaruudet on selvitetty. M-sarjan mestaruus meni Antti Kajanille. Antin kolmen parhaan tuloksen keskiarvo oli 581,7. Vesa Arpiainen ja Jari Lehtinen tulivat sitten selvästi perässä toiseksi ja kolmanneksi. M50-sarjan mestaruus meni Jari Lehtiselle keskiarvolla 384. Hopeaa otti Veijo Sivula ja pronssia Marko Satokangas. Tulokset löytyvät täältä.

KSA on myös kuluneen talven aikan osallistunut valtakunnalliseen ilmakiväärin joukkuesarjakilpailuun, josta vielä on viimeinen kierros ampumatta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että KSA ei pysty menestyksekkäästi puolustamaan Y50-sarjan mestaruutta. Syynä on pitkälti se, että yksi joukkueemme kantavista voimista on ollut koko kauden sivussa eikä muidenkaan osalta ole parhaalla mahdollisella tavalla onnistumisia tullut.  Mitali toki on tulossa. Y-sarjan puolella ollaan taistelemassa pronssista. Peltosen Saana KeuSA:sta on avutanut taaskin koko kauden joukkuettamme erittäin kovilla tuloksilla: vai mitä sanotten sarjasta 397-399-399-399-400!!.

Jari Lehtinen voitti ResUL:n ilmakiväärimestaruuden.

Jari Lehtinen voitti M50-sarjan ilmakiväärin mestaruuden Mäntsälässä pidetyissä Reserviläisten urheiluliiton mestaruuskilpailuissa tuloksella 383. Mestaruus oli Jarille jo kolmas peräkkäinen. 

Keski-Suomen joukkeu, jossa Jarin lisäksi ampui Jukka Salila ylsi joukkuekilpailussa pronssille.

Tulokset tästä.

Arpiaiselle ja Lehtiselle ilmakiväärin voitot Keski-Suomen sarjakisoissa.

Vesa Arpiainen ja Jari Lehtinen ottivat voitot sekä Hiskinmäen että Tikkahallin sarjakisoissa. Vesa vei M-sarjan voitot ja Jari M50-sarjan voitot. Tosin Tikkahallin sarjakisassa Vesan voitto oli äärimmäisen täpärä hänen päädyttyään samaan pistemäärään Jari Lehtisen kanssa kauden päätteeksi. Vesan parempi viimeisen osakisan tulos kuitenkin ratkaisi ykkössijan. Paavo Seppänen voitti Tikkahallin sarjakisassa M60-sarjan.

Tulokset löytyvät Kilpailutuloksia -alasivulta

KSA:n kivääriampujille ilmakiväärin aluemestaruuksia 

KSA:n kivääriampujat menestyivät hyvin ilma-aseiden Keski-Suomen aluemestaruuskisoissa Tikkakoskella 10.-11.2.

Henkilökohtaisia mestaruuksia tuli kolme: Jari Lehtinen otti tuplat (M ja M50) ja Jukka Salilasta tuli M60-sarjan mestari. Lisäksi Vesa Arpiainen pokkasi hopeaa M-sarjassa. Joukkue Lehtinen, Salila, Satokangas vei M50-sarjan mestaruuden.

Tulokset löytyvät täältä.


Minna Leinosesta Suomen Leijonan ritari

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Suomen Leijonan ritarikunnan suurmestarin ominaisuudessa, on päättänyt antaa Suomen Leijonan ritarimerkit olympialaisissa vuodesta 1968 lähtien ja paralympialaisissa vuodesta 2000 lähtien kultamitalin voittaneille urheilijoille. Ampumaurheilijoista sen saavat Satu Mäkelä-Nummela ja Minna Leinonen.


Jukka Salosesta Vuoden kivääriampuja 2017

Kiväärijaoston johtokunta valitsi Jukka Salosen vuoden kivääriampujaksi 2017. Päätös oli johtokunnalle helppo, sillä Jukan kolme SM-arvoa, joista yksi tuli loistavalla SE-tuloksella eivät jättäneet epäselvyyttä kenelle Aholan Juhanin palkintopaukku luovutetaan.

Tämä tunnustus myönnettiin Jukalle nyt toisen kerran.

Kiväärijaoston syyskokous su. 5.11. klo 18.00 Ampujien Majalla

Ohjelmassa Vuoden kivääriampujan palkitseminen ja KSA-cupin palkintojen jako sekä keskustelua esitylistan mukaisista asioista ja niiden ohi.

KSA-cupissa voittajina uusia nimiä kärjessä

KSA-cup on sitten vuoden 2017 osalta ohi. Makuulta taso oli poikkeuksellisen kova. Marko Tanskanen vei makuucupin ensimmäisen vaiheen tuloksella 1776, viime vuotinen ykkönen Jari Lehtinen pääsi hänkin yli 590 keskiarvon tuloksella 1774. Olisi samaan kategoriaan noussut vielä Kajanin Anttikin, jos olisi sen kolmannen suorituksen vain ampunut.

Makuun finaalikisan onnistuja oli Mikko Virkajärvi, joka tuloksella 573 ylitti kesän parhaansa 10 pisteellä - sananmukaisesti positiivinen suoritus. Jukka Salila ja Juhani Ahola pitivät myös kohtuullisen hyvin pintansa.

Asentokisan järjestys koki mullistuksia vielä loppusuoralla. Koko kesän kärkipaikkaa pitänyt Jari Lehtinen jäi Harri Eräsen ja Jukka Salilan hyvien aluemestaruuskisasuoritusten jalkoihin. Kolmas sija sentään jäi Jarille vaikka Vesa Arpiaisellakin oli kova loppukiri.

Ensi vuonna uudet tasoitukset ja toivottavasti myös uudet kärkinimet. 

Ilman mitaleita ei KSA:n joukkue palannut Inkoostakaan

Inkoossa ammutuissa 50m kiväärin SM-kisoissa Jari Lehtinen vastasi kiväärijoukkueen ainoasta mitalista. Vaikka mitali oli pronssi se tuntui tällä kertaa harvinaisen kirkkaalta. Alla olivat edellisen viikonlopun alavireiset ResUL:n kisat Rovaniemellä eikä nytkään alku suuria luvannut. "Hihnoista" mentiin huonon ja välttävän rajamailla (polvi 182, makuu 192) ja sijoitus oli tässä vaiheessa kuudes lähes kymmenen pistettä kärkikolmikon takana.

Pysty alkoi normaalisti ysin vauhtia, mutta kun kahdeksas laukaus antoi kutosen ja seuraava vielä perään seiskan, niin peli alkoi näyttää pelatulta lopullisesti. Vaan sitten kaikki kääntyi: 10-9-10-10-10-10-10-10-9-9-9. Ja lopputulos 556. Samassa tuloksessa oli Säkylän Matti Viljakainen, joten napakympit ratkaisivat pronssin kohtalon - vaan nekin olivat tasan, joten sääntöjen mukaan viimeinen 10ls sarja ratkaisi ja sehän tosin oli Jarille murskaavasti 96-86.

Sunnuntaipäivän makuukisassa ei KSA:lle mitaleita herunut. Joukkuekisakin meni piloille Jari Lehtisen keskeytyksen takia (pientä teknistä ongelmaa aseessa).

Jukka Saloselle kolme Suomen mestaruutta ja SE-tulos Hälvälässä

Jukka Salonen ehti muutaman vuoden tauon jälkeen osallistumaan ikämiesten 300m:n SM-kisoihin, jotka pidettiin Hälvälässä 29.-30.7. Jukka ampui ensi kertaa M60-sarjassa.

Kisa tosin ei alkanut hyvin, sillä ensimmäisessä lajissa, 300m:n kiväärin makuukisassa, yksi laukaus karkasi laukaisukoneiston oikuttelun vuoksi etupenkkaan ja siinä samalla meni hyvin todennäköinen mitali. Onni onnettomuudessa oli, että tässä lajissa makuuta ja asentokisaa ei ammuttu yhdistettynä kisana: hutihan oli toisessa sarjassa ja olisi näin jäänyt yhdistetyssä kisassa myös asentokisan tulosta rasittamaan.

Asentokisaan Jukka otti varmuuden vuoksi vakiokiväärin ja puristeli tuloksen 554, joka riittikin voittoon.

Sunnuntain vakiokiväärin 40ls:n makuukisassa, Jukka näytti miten mestari käsittelee epäonniset tapahtumat ja paukutti tiskiin todella kovan uuden SE-tuloksen 396 (100+98+100+98). Aiempaan ennätykseen tuli 8p lisää ja tuloksen rinnalla kalpenevat myös M50-sarjan ennätykset.

Mielilajissaan vakiokiväärin 3x20ls kisassa Jukka tietysti otti maailmanmestarin arvolleen sopivan voiton ja siten kisaviikonlopun kolmannen henkilökohtaisen SM:n.

Hyviä suorituksia tosin nähtiin muiltakin KSA:n ampujilta, joista mainittakoon Marko Satokankaan kaksi neljättä sijaa M50-sarjassa 300m kiväärin makuulta ja vakiokiväärin 3x20ls kisassa.

Lisäksi Keski-Suomen Ampujat menestyi joukkueena hienosti joukkueella Jukka Salonen, Jukka Salila ja Marko Satokangas. 300m:n vakiokiväärillä tuli mestaruus makuulta ja pronssia asennoista ja "vaparillakin" pronssi makuukisassa siitä Jukan hudista huolimatta.

KSA:n seniorijoukkue voitti ilmakiväärin joukkuesarjakilpailun

KSA:n ikämiesten kiväärijoukkue jatkoi voittoputkeaan ilmakiväärin valtakunnallisessa joukkuesarjakilpailussa. Voiton arvoa nostaa se, että parasta joukkuetta ei loppukierroksilla saatu erinäisten sairaustapausten vuoksi kasaan. Viimeisen kierroksen yhden pisteen voitto KAMS:sta kuitenkin ratkaisi voiton niukasti KSA:lle. Joukkueessa ampuivat Jukka Salonen, Veijo Sivula, Marko Satokangas ja Jari Lehtinen.

KeuSA:n Saana Peltosella vahvistettu M-sarjan joukkue sijoittui kovassa seurassa neljänneksi.


Matin kisoissa voittoja KSA:n kivääriampujille

Marko Satokangas ja Jari Lehtinen kunnostautuivat ottamalla lajivoitot Matin kisoissa Mikkelissä. Marko Satokangas vei M50-sarjan voiton pienoiskiväärin 60ls makuukisassa keliin nähden hyvällä tuloksella 585. Jari Lehtiselle meni saman sarjan 3x20ls kisan voitto tuloksella 548. Tarkemmat tulokset tästä.


Comments